متن کامل مطلب
سالادپاستا-1

سالاد؛ سالاد پاستا، تند و خوشمزه

دسته :غذا و نوشیدنی

سالاد؛ سالاد پاستا، تند و خوشمزه


امروز با یک سالاد خوشمزه و تند که با پاستا تهیه می‌شود در خدمت شما عزیزان خواهیم بود. سالاد پاستا طرفداران زیادی در دنیا دارد. امروز یکی از انواع سالاد پاستا را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

سالاد پاستا

 

سالادپاستا-2

 

مواد لازم برای سالاد پاستا

  • سس مایونز: نصف پیمانه
  • شیر پرچرب: یک‌چهارم پیمانه
  • سس آدوبو ایتالیایی: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به‌مقدار لازم
  • فلفل: به‌مقدار لازم
  • سرکه: ۲ قاشق مرباخوری
  • پنیر گودای دودی: ۲۵۰ گرم
  • گوجه گیلاسی: ۲۰۰ گرم
  • پاستای سالاد: نصف بسته

طرز تهیه سالاد پاستا

 

سالادپاستا

سالاد پاستا، خنک و تند و خوشمزه

 

برای تهیه سالاد در ابتدا پاستاها را بپزید و کنار بگذارید. حالا وقت درست‌کردن سس مخصوص سالاد است. برای این کار در ابتدا نصف پیمانه سس مایونز را داخل ظرفی بریزید. سپس یک‌چهارم پیمانه شیر، دو قاشق غذاخوری سس فلفلی آدوبو ایتالیایی، نمک و فلفل به‌مقدار لازم و دو قاشق مرباخوری سرکه را به سس مایونز اضافه کنید و خوب هم‌بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

۲۵۰ گرم پنیر گودای دودی داشتیم. این پنیرها را به‌شکل نگینی برش دهید. پنیرها را کنار بگذارید و گوجه‌های گیلاسیِ رنگی را نصف کنید. این گوجه‌های رنگی و خوشمزه سالاد شما را زیباتر و وسوسه‌انگیزتر خواهند کرد. حالا پنیر گودا و گوجه‌های گیلاسی‌ و سس خوشمزه را روی پاستاها بریزید.

بعد از ریختن این مواد، آن‌ها را آرام و کامل با هم مخلوط کنید. مواظب باشید که گوجه‌ها و پنیرها شکل خودشان را از دست ندهند تا سالاد پاستا سر سفره زیبایی خودش را به رخ بکشد. حالا نوبت اضافه‌کردن رنگ سبز به سالاد پاستاست. برای این کار یک دسته ریحان تازه و خوشبو را رُل کنید. این رل‌ها را با یک چاقوی تیز نازک برش دهید. ریحان‌های برش‌داده‌شده را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید. حالا اجازه بدهید که سالاد دو ساعت در یخچال بماند و بعد سرو کنید.

 

منبع:مجله روزچین


به اشتراک بگذارید : توسط : ملیکا  |  

ارسال ایمیل برای خبرنامه