متن کامل مطلب
فلافل

سرآشپز نوروزی؛ طرز تهیه فلافل کم‌روغن در فر، ویژه گردش‌های بهاری

دسته :غذا و نوشیدنی

سرآشپز نوروزی؛ طرز تهیه فلافل کم‌روغن در فر، ویژه گردش‌های بهاری


سلام به آشپزخانه هنرکده ملیکا خوش آمدید. هر روزتان بهاری. ایام نوروز و فصل بهار موقعیت خوبی برای گشت‌و‌گذار است. اگر بتوانیم تا جایی که امکان دارد در مسافرت یا گردش‌ها غذای خانگی مصرف کنیم، سلامت خود و عزیزانمان را بیشتر تضمین کرده‌ایم. سرآشپز نوروزی ما یک فلافل کم‌روغن خوشمزه تدارک دیده است که بر خلاف فلافل‌های دیگر با کمترین روغن تهیه می‌شود. با ما و دستور پخت این فلافل خوشمزه همراه باشید.

فلافل یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که برای بردن به گردش و تفریح گزینۀ مناسبی است. برخی به دلیل سرخ‌شدن آن در روغن زیاد تمایلی به خوردنش ندارند. اما فلافل خوشمزه ما با کمترین روغن و در فر طبخ می‌شود. پس می‌توانید با خیال راحت آن را بپزید و نوش جان کنید.

مواد لازم برای فلافل کم‌روغن

  • نخود: ۲۵۰ گرم
  • پیاز زرد: یک عدد کوچک
  • جعفری یا گشنیز تازه: یک پیمانه
  • سیر : سه حبه
  • جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
  • آرد: یک‌چهارم پیمانه
  • زیره آسیاب‌شده: یک قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز آسیاب‌شده: دو قاشق چایخوری
  • پودر چیلی: نصف قاشق چایخوری
  • آب‌لیموی تازه:  قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه آسیاب‌شده: به میزان لازم
  • روغن مایع: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلافل کم روغن در فر

برای تهیه فلافل باید نخود را از شب قبل خیس کنید. صبح نخود را از آب بیرون بیاورید و کاملاً خشک کنید. ابتدا جعفری یا گشنیز را درشت خرد کنید و در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید. پیاز را هم درشت برش بزنید و به همراه حبه‌های سیر اضافه کنید. حالا آرد، جوش‌شیرین، تخم گشنیز آسیاب‌شده، زیرۀ آسیاب‌شده، پودر چیلی و آب‌لیموی تازه را به مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده هم به مواد بزنید. همۀ این مواد را با غذاساز با هم مخلوط کنید تا مانند آنچه در ویدئو می‌بینید کاملاً ریز و یکدست شوند. مخلوط آماده‌شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.

حالا نخود خیس‌خورده بدون آب را در غذاساز بریزید و خرد کنید. دقت کنید نخودها مانند پوره کاملاً له نشوند.

حالا نخود خرد‌شده را به مخلوط جعفری اضافه و کاملاً مخلوط کنید.

کف سینی فر را با کمی روغن مایع چرب کنید. فلافل‌ها را با دست شکل دهید و در سینی بچینید. کمی روغن مایع روی فلافل‌ها بریزید و سینی را به‌مدت ۱۰ دقیقه در فری با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و فلافل‌ها را زیر و رو کنید و دوباره به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا فلافل‌ها طلایی شوند.

 

فلافل2

 

شما با کم‌ترین روغن یک فلافل کم‌روغن خوشمزه و ترد تهیه کرده‌اید.

نوش جان!🌺

 

 

منبع:مجله روزچین


به اشتراک بگذارید : توسط : ملیکا  |  

ارسال ایمیل برای خبرنامه