متن کامل مطلب
قطاب خانگی

طرز تهیه قطاب خانگی شیرینی عید خوشمزه و مجلسی بدون نیاز به فر

دسته :غذا و نوشیدنی

طرز تهیه قطاب خانگی شیرینی عید خوشمزه و مجلسی بدون نیاز به فر


طرز تهیه قطاب خانگی برای عید نوروز

اگر تازه‌کار هستید یا اینکه در خانه فر ندارید، شیرینی قطاب را برای عید انتخاب کنید. قطاب شیرینی مورد علاقه و نوستالژیک عیدانه است. طرز تهیه قطاب خانگی را در ادامه ببینید.

 

 

مواد لازم برای تهیه قطاب خانگی

روغن جامد ۶۵گرم

ماست ۶۵گرم

بکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری

آرد حدود ۱۳۰گرم

روغن مایع سرخ کردنی به‌ میزان لازم

 

مواد میانی قطاب خانگی

گردوی نیم کوب حدود ۷۰گرم

پودرقند ۳۵گرم

پودر هل نصف قاشق چایخوری

پودر دارچین یک‌چهارم قاشق چایخوری

گلاب ۲قاشق.

 

قطاب خانگی

 

طرز تهیه قطاب خانگی

روغن را کمی با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست و نمک و بکینگ‌پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آرد را تا آنجایی اضافه کنید که خمیر لطیفی به‌دست بیاید. اگر به آرد بیشتری احتیاج داشتید، کم‌کم و با احتیاط اضافه کنید.

سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم‌ساعت به آن استراحت دهید.

حالا مواد میانی را درست کنید. پودر‌ قند و هل و دارچین و گردوی نیمکوب و گلاب را مخلوط کنید.

خمیر را روی سطح کار به ضخامت ۵ تا ۳ میلی‌متر باز کنید. با کا‌تر گرد یا یک لیوان به قطر ۶-۵ سانت قالب بزنید و از مواد میانی توی آن بگذارید.

لبه‌ها را با چنگال یا با فشار دست به‌هم بچسبانید. اگر تعداد شیرینی‌ها زیاد است روی آن‌ها نایلون بکشید تا خشک نشوند.

سپس روغن را داغ کنید و شیرینی‌ها را حدود ۲دقیقه سرخ کنید. شیرینی قطاب‌ را بعد از خنک‌شدن در ظرف در بسته نگه‌دارید یا آن‌ها را فریز کنید.

برای تزئین، کمی پودر قند و پودر پسته روی شیرینی‌ها بریزید.

یادتان باشد از شیرینی قطاب خانگی کمی برای پدر و مادرتان هم درست کنید تا دست‌خالی به‌دیدنشان نرفته باشید.

 

منبع:مجله تصویرزندگی


به اشتراک بگذارید : توسط : ملیکا  |  

ارسال ایمیل برای خبرنامه