متن کامل مطلب
شاخص صبحانه

پیشنهاد ویژه سرآشپز: صبحانه با نان تست

دسته :غذا و نوشیدنی

پیشنهاد ویژه سرآشپز: صبحانه با نان تست


همه ما از تکراری بودن و تکراری شدن فراری هستیم. مخصوصا وقتی پای خورد و خوراک به میان می‌آید طرفدار تنوع و نوآوری هستیم. یکی از وعده‌های مهم غذایی صبحانه است. مسلما هر روز خوردن نان و پنیر و گردو کسل کننده است. پس بد نیست کمی به صبحانه‌مان تنوع بدهیم تا همه افراد خانواده با انگیزه خوردن یک صبحانه خوشمزه و جدید زودتر از رختخواب دل بکنند. با هنرکده ملیکا همراه باشید و طرز تهیه صبحانه با نان تست را یاد بگیرید.

صبحانه وعده غذایی مهمی است که اگر خوب به آن توجه شود کل روز فرد را تحت شعاع قرار می‌دهد. هیچ وقت وعده صبحانه را حذف نکنید چون علاوه بر اینکه انرژی لازم برای فعالیت روزانه را از دست می‌دهید باعث می‌شود سوخت و ساز بدنتان بهم بریزد و چاق شوید.

پس حتما طرز تهیه صبحانه با نان تست را امتحان کنید و به خودتان یک هدیه صبحگاهی عالی بدهید. مطمئن باشید روزتان با خوردن این صبحانه ساده و خوشمزه ساخته می‌شود!😉

 

صحانه

 

ساده، سریع و خوشمزه: صبحانه با نان تست

این دفعه که برای خرید نان به فروشگاه یا نانوایی مراجعه کردید حتما سراغ نان تست هم بروید. چون قرار است با آن یک صبحانه سریع و خوشمزه آماده کنید. البته پیشنهاد ما نان‌های تست با گندم کامل و نان‌هایی است که قهوه‌ای‌تر هستند و سالم‌ترند.

مواد لازم برای پخت صبحانه با نان تست

▫  نان تست: ۲ برش
▫  تخم‌مرغ متوسط: ۲ عدد
▫  پنیر موزارلای رنده شده: یک فنجان
▫  نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

این میزان مواد برای صبحانه دو نفر کافی است (البته بستگی به اشتهای شما و یار دارد، ممکن است شما اصلا اهل رژیم گرفتن نباشید و بخواهید نفری دو برش نوش جان کنید)

نان تست را روی یک سینی یا تخته صاف قرار بدهید. با ته یک لیوان روی نان تست را گود کنید. لیوان را وسط نان قرار داده و آرام فشار بدهید. مراقب باشید لیوان را خیلی فشار ندهید چون نان تست شما پاره می‌شود و باید دوباره از نو شروع کنید.

حالا یک تخم‌مرغ را داخل گودی نان تست بریزید. خیلی آرام و با دقت این کار را انجام بدهید تا زرده و سفیده تخم‌مرغ مخلوط نشوند و ساندویچ شما ظاهر خوبی داشته باشد. حالا نوبت مزه‌دار کردن می‌رسد. سطح نان تست و تخم‌مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه تازه مزه‌دار کنید. متناسب با ذائقه خودتان می‌توانید از چاشنی‌ها و مواد دیگر مثل آویشن یا کنجد استفاده کنید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. حالا یک کاغذ روغنی کف سینی فر پهن کنید و نان تست‌ها را رویش قرار بدهید. سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید ساندویچ‌های شما ۶ الی ۱۰ دقیقه خوب بپزد.

بعد از اتمام زمان پخت، سینی را بیرون بیاورید و ساندویچ‌ها را سریع در ظرف مناسب سرو کنید. بهتر است قبل از تمام شدن زمان پخت میز صبحانه را آماده کنید تا به محض سرو ساندویچ‌ها بتوانید آن‌ها را میل کنید. نوش جان ☕🍽🌞

 

 

منبع:مجله روزچین


به اشتراک بگذارید : توسط : ملیکا  |  

ارسال ایمیل برای خبرنامه