متن کامل مطلب
سالاد-بوک - چوی - هنرکده - ملیکا

‍ سالاد بوک چوی با سس ماماسیتا

دسته :غذا و نوشیدنی

اگر به طعم غذاها و پیش غذاهای شرق آسیا علاقمند هستید سالاد بوک چوی و سبزیجات با سس ماما سیتا طعم جدیدی برای شما خواهد بود که تجربه خاطره انگیزی برای شما خواهد بود و این سالاد با ارزش غذایی ۲۰۰ کیلو کالری و مدت زمان ۱۰ دقیقه نیاز به آماده شدن دارد.


✏️مواد اولیه

🔸۱ عدد ساقه کرفس

🔸۲۵ گرم گوجه فرنگی مینیاتوری

🔸۵ گرم سوییس چارد

🔸۴ برگ بوک چوی

🔸۱۵ میلی لیتر روغن زیتون

🔸۰٫۵ عدد ترب سفید

🔸۰٫۵ عدد لیموترش

🔸۰٫۵ عدد لبو

🔸۰٫۲۵ عدد کاهو

🔸۱ عدد تخم مرغ

🔸۱ قاشق چایخوری سس اویستر (صدف)

🔸۰٫۵ عدد هویج

 

♨️طرز تهیه

🔹ساقه کرفس را بصورت خلالی خرد کنید.

🔹کاهو ها را درشت برش دهید.

🔹پوست و داخل هویج را با پوست کن برش دهید و ورقه های هویج را برش عمودی نازک دهید تا در نهایت برش رشته های از هویج داشته باشیم.

🔹لیمو را چهار قاچ کنید.

🔹لبو و ترب را پوست کنده و برش حلقه ای متوسط دهید.

🔹روغن زیتون و آب لیمو و سس ماماسیتا را با هم ترکیب کنید.

🔹لبو و ترب های حلقه شده را با کاتر قلبی به شکل قلب درآورید.

🔹تخم مرغ های پخته شده را از عرض برش های متوسط دهید.

🔹تمام مواد را در ظرف سرو ریخته و سس را روی سالاد بریزید.

 

🌺مجله بانوان ملیکا


به اشتراک بگذارید : توسط : ملیکا  |  

ارسال ایمیل برای خبرنامه